Fordelene

Som medlem af Kosmetik- og hygiejnebranchen får du adgang til en lang række fordele og ydelser, som giver værdi til din virksomhed. Hvis du vil vide mere kan du udfylde kontaktformularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt og fortæller, hvad din virksomhed får ud af et medlemsskab hos os.

 

Det siger medlemmerne om os

Caïo
Vi er medlem af Kosmetik- og hygiejnebranchen, fordi vi gerne vil være up-to-date med nyheder, lovgivning og nye aktører i branchen. For Caïo er den faglige og tekniske rådgivning desuden vigtig, da man som start-up gør alting for første gang.

The Body Shop
Kosmetik- og hygiejnebranchen styrker vores forretning, når de analyserer branchen og retailmarkedet og holder os orienteret om tendenser og kommende udfordringer.

Raunsborg
Vi er en mindre virksomhed med fem fastansatte medarbejdere, som hver især har rigtig mange kasketter på. Derfor er det også en fordel at være medlem af Kosmetik- og hygiejnebranchen, fordi de kan hjælpe os med at løse nogle opgaver, som ellers vil have krævet en fagperson. Så rent økonomisk kan det betale sig for os at være medlem af brancheforeningen.   

Hør mere om fordelene

Når du udfylder denne formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik

Branchens stemme nummer ét

Vi arbejder med at påvirke den politiske dagsorden og beslutningsproces igennem vores stærke netværk af politikere, embedsmænd og myndigheder i både Danmark og EU. Samtidig deltager vi i de aktuelle politiske debatter og giver branchen en stemme i offentligheden og i medierne. 

Vejledning og sparring

Du får adgang til vejledning og sparring omkring udviklingen i og fortolkningen af regler, love og krav. Vi er altid opdateret på den nyeste danske og europæiske lovgivning, og vi kan hjælpe dig, når du har spørgsmål til, hvordan den påvirker din virksomhed. 

Møder, kurser og netværk

Du får mulighed for at deltage i arrangementer, netværk og sparring. Eksperter på deres felt fortæller om for eksempel trends, udviklingen i markedet og vejleder i den nyeste lovgivning, og hvad du skal være særlig opmærksom på som producent, importør eller leverandør. 

Internationalt samarbejde

Vi har et bredt netværk, ikke kun i Danmark, men også i norden og resten af EU. Det sikrer, at vi hele tiden er opdaterede på ny viden – en viden vi deler med vores medlemmer og bruger i vores daglige arbejde med vejledning og sparring. Vi er medlem af de to europæiske brancheforeninger for henholdsvis kosmetik og vaske- og rengøringsmidler - Cosmetics Europe og A.I.S.E – hvor vi deltager aktivt i en lang række arbejdsgrupper. 

Nyhedsbreve

Med vores nyhedsbrev er du sikker på at få de nyheder, som har størst betydning for din virksomhed direkte i din mailboks. Vores segmenterede nyhedsbrev giver dig mulighed for selv at vælge, om du helst vil vide nyt om lovgivning, hvad andre skriver om branchen, eller hvad der rører sig i den politiske verden.  

Lovservice

Du får eksklusiv adgang til vores lovliste, så du altid er ajour med den nyeste lovgivning, der har betydning for din virksomhed. Listen er opdateret med den nye lovgivning fra Retsinformation, ECHA, Miljøstyrelsen, Miljø- og Fødevareministeriet og EU-Kommissionen og den udgives i et overskueligt format, der gør den nem at søge i.

Branchestatistikker

Du får adgang til udvidede branchestatistikker, der giver et detaljeret indblik i udviklingen og tendenserne i markedet for kosmetik, personlige plejeprodukter og hårprodukter.