Dansk Rengøringsmesse 2017

Med flere end 45 udstiller, og mere end det dobbelte udstillingsareal end ved messen i 2015, kan det næsten ikke undgå at blive en god messe, når Hygiejnefokus slår dørene op til Dansk Rengøringsmesse 2017, den 5. og 6. oktober i Odense Congress Center.

 

Der vil være udstillere fra både primære leverandører til rengøringsbranchen, samt fra servicevirksomheder der leverer ydelser, som gør livet lettere for rengøringsvirksomheder. Den komplette udstillerliste kan ses på hjemmesiden drm17, hvor man også finder alle praktiske oplysninger omkring messen.

I forbindelse med Dansk Rengøringsmesse 2017 vil endvidere afholdes sidste indledende runde samt finale i konkurrencerne DM i Gulvvask (5. oktober) og DM i Vinduespolering (6. oktober). Disse konkurrencer blev indledt i 2016 ved Rengørings Mesterskaberne i VEST (Væxthuset i Fredericia) og ØST (Cleanstep i Valby). Top 3 fra hver af de to events er kvalificeret til finalen, ligesom top 3 fra den sidste indledende runde vil kvalificere sig.

Foruden konkurrencerne vil der i udstillersalen være forskellige aktiviteter; produktpræsentationer samt uddeling af Rengøringsprisen 2017. Indstilling af personer og/eller organisationer til at modtage Rengøringsprisen 2017, kan indsendes på info@hygiejnefokus.dk

I netværksområdet kan diverse rengøringsrelevante netværk og grupper mødes med hinanden og hverandre. Disse har desuden mulighed for at låne et netværkslokale ved messen i én til to timer, således man kan mødes med lukket dør, såfremt dette er et ønske. Lån af netværkslokale sker efter først-til-mølle princippet.

Der er gratis adgang til Dansk Rengøringsmesse ved forhåndstilmelding. Adgang uden forhåndstilmelding koster kr. 160,-.+moms. Dette gælder adgang til udstillersalen såvel som kurser, konference og konkurrencer. Messen er åben for alle, men henvender sig primært til medarbejdere i rengøringsbranchen med ansvar for indkøb, planlægning, drift, uddannelse og lignende.

Læs pressemeddelesen her

 

Dato: 
05. Oct 2017
Sted: 
Odense Congress Center