Generalforsamling og medlemsmøde

 

INVITATION TIL MEDLEMMER

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere alle SPT's medlemmer til generalforsamling og medlemsmøde torsdag den 30. marts 2017 i København.

Vi lægger ud med frokost efterfulgt af generalforsamling, hvor vi præsenterer den nye "SPT Strategi 2020".

Efter generalforsamlingen får vi besøg af formanden for Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg, Pia Adelsteen fra DF, som lægger op til debat om kemidagsordenen, forbrugerinformation og erhvervslivets muligheder for at gribe den grønne dagsorden.

Dernæst følger tre aktuelle og inspirerende indlæg, der har fokus på nye muligheder for vækst samt markedsføring via sociale medier og bloggere.

Vi har inviteret direktøren for Foreningen af Dansk Internethandel, Niels Ralund, til at give os et inspirerende indlæg om, hvordan vi som branche kan få gang i væksten via e-handel.

Der ligger også uudnyttede potentialer i salg til det offentlige og vi har bedt administrerende direktør for Institut for Business to Government, Claus Nordahl-Petersen, om at indvie os i, hvordan man indfrir potentialerne.

Markedsføring via social medier og brug af bloggere bliver et stadig vigtigere redskab til at nå virksomheder og forbrugere, og derfor fortæller chefkonsulent Martin Jørgensen fra Dansk Erhverv os om, hvordan man gør det uden at bryde hverken skrevne eller uskrevne regler. Da persondata med den nye EU persondataforordning får en helt ny og fremtrædende placering i virksomhederne i fremtiden, har vi bedt Martin om også at præsentere de vigtigste highlights fra de nye regler.

Vi slutter dagen med netværk og socialt samvær over et glas vin, en øl og snacks.

 

Vi glæder os til at se jer!

Arrangementet er gratis for alle SPT's medlemmer.

Tilmeldingsfrist senest mandag den 13. marts 2017

 

Hent invitation og program her

 

Dato: 
30. Mar 2017
Sted: 
Comwell Conference Center Copenhagen
Program: 
TidspunktBeskrivelse
11:45 - 12:00
Ankomst og registrering
12:00 - 13:00
Frokost
13:00 - 14:00
Generalforsamling med præsentation af SPT Strategi 2020
14:00 - 14:05
Velkommen til medlemsmøde ved formand Karsten Stadsing
14:05 - 14:35
Den danske kemidagsorden - Pia Adelsteen, MF for Dansk Folkeparti og formand for Miljø- og Fødevareudvalget
14:35 - 15:15
Styrk væksten gennem e-handel - Adm. direktør Niels Ralund, FDIH
15:15 - 15:45
Bliv klogere på den nye persondataforordning og reglerne for markedsføring på de sociale medier - Chefkonsulent og advokat Martin Jørgensen, Dansk Erhverv
15:45 - 16:15
Pause med kaffe/te og kage
16:15 - 17:00
Det sikre vækstmarked - din virksomheds succes går gennem det offentlige - Adm. direktør Claus Nordahl-Petersen, Institut for Business to Government
17:00 - 18:00
Netværk med et glas vin eller en kold øl
Registrering: