Hvad betyder den nye persondataforordning for din virksomhed?

Formiddagsseminar hos SPT i samarbejde med Plesner Advokater 20. november 2017 kl. 9.00-12.30 på Børsen 

Har I registreret så meget som et navn eller en e-mailadresse i jeres virksomhed, behandler I persondata. Derfor er I også omfattet af den nye persondataforordning, som træder i kraft 25. maj 2018. 

Den nye forordning skærper kravene til, hvordan virksomheder indsamler, registrerer og bruger persondata. Og har I ikke styr på reglerne, risikerer I med den nye lovgivning at skulle betale store kontante bøder.  

EU’s Persondataforordning berører alle virksomheder - både store og små, der behandler, opbevarer og videregiver data, fx navn, adresse, cpr-nr., IP-adresse, kundeinformationer, medlemskaber mv. Forordningen fastlægger, hvordan virksomheder fremover skal håndtere og opbevare personlige oplysninger. 

Er du og din virksomhed ikke kommet i gang med at få styr på jeres data eller har du spørgsmål, som du mangler svar på, så deltag i SPTs formiddagsseminar 20/11, som udbydes i samarbejde med Plesner Advokater. 

På seminaret vil advokat og partner, Michael Hopp fra Plesner gennemgå forordningen med fokus på de vigtigste områder af de nye regler. Der vil også blive inddraget konkrete eksempler for vores branche. 

 

Målgruppe:

Seminaret henvender sig til de medarbejdere i SPTs medlemsvirksomheder, som arbejder med persondata.

 

Pris:

350 kr. ekskl. moms. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af SPT.

Tilmelding er bindende. Vi opkræver et no-show gebyr på 350,- kr. ved udeblivelse 

 

Dato: 
20. Nov 2017
Sted: 
Børsen
Program: 
TidspunktBeskrivelse
09:00 - 09:30
Ankomst, registrering og kaffe/the
09:30 - 12:00
Den nye persondataforordning /v Michael Hopp, Plesner
12:00 - 12:30
Frokost
Registrering: