Sporbarhed og dokumentation i leverandørlæden

Netværksmøde d. 1. november 2018

I en artikel i flere medier konstaterer sekretariatschef i Kemi & Life Science Jakob Zeuthen, at flere af virksomhederne inden for hans område søger rådgivning eller outsourcer dele af forretningen, fordi området er lovtungt allerede fra første spæde skridt. Virksomhederne bliver mødt med krav om kvalitetssikring og sporbarhed fra første færd, når kemiske stoffer skal bestilles hjem til at udvikle nyt medico-udstyr eller lægemidler. Læs artiklen her

 

CSR LINK vil gerne kaste lys over, hvordan det står til med sporbarheden generelt og har derfor med faglig bistand fra leverandørkædeeksperten Factlines taget initiativ til et netværksmøde, hvor viden bliver lagt frem gennem brancheforeningers erfaringer og virksomhedscases. Blandt andet vil der blive talt om sporbarhed i forbindelse med dokumentation over for kunder, sporbarhed i forhold til cirkulær økonomi og sporbarhed, når det gælder mærkningsordninger og virksomhedscertificering.

 

Slutmålet med mødet er, at virksomhederne kommer hjem med en klar plan for, hvordan de kan opnå højere sporbarhed og bedre dokumentation, og hvordan de kan sikre sig, der bliver fulgt op.

 

Læs mere og tilmeld dig på CSR LINKs hjemmeside

Dato: 
01. Nov 2018
Sted: 
The Energy Hub, Lautruphøj 5-7, Ballerup