Webinar om Borderline produkter: Kosmetik, lægemiddel, biocid eller noget helt fjerde?

Forbrugerne kræver mere og mere komplekse løsninger og muligheder af deres produkter. Og producenterne følger med:  Produkterne kan mere, skal mere, og gør mere. Der markedsføres derfor flere kosmetiske produkter med forskelligartede formål og virkning - og tvivlsspørgsmål i forhold til grænsefladerne til anden lovgivning bliver også flere. De typiske grænseflader er biocidmidler, lægemidler, medicinsk udstyr, fødevarer og generelle kemiske produkter.

For at afgøre hvorvidt et produkt er kosmetisk er det nødvendigt at foretage en samlet vurdering af flere faktorer for de enkelte produkter, herunder baseret på præsentationen af produktet, dets egenskaber og påståede virkemåde samt dets indholdsstoffer. På webinaret vil vi kigge på nærmere på disse faktorer og give dig værktøjerne til selv, at kunne foretage en indledende vurdering af om hvorvidt et produkt og dets anprisninger vil blive betragtet som et kosmetisk produkt eller noget helt andet.

Målgruppe: Alle der arbejder med anprisninger af kosmetiske produkter, eller jagter det næste nye produkt til produktporteføljen i Danmark. Webinaret er forbeholdt medlemmer af SPT.

Hvordan deltager jeg: Det kræver ingen særlige IT programmer eller andet særligt udstyr at deltage. Du får tilsendt et link, du skal bruge for at følge præsentationen på din skærm og høre lyden. Du vil også modtage selve præsentationen pr. mail inden webinaret, så du kan notere i den undervejs. Hvis du ikke har dit eget kontor vil det være en fordel, hvis du kan sidde i et separat lokale, eller hvis du bruger et headset for at følge lydsiden.  Det er muligt at stille spørgsmål eller give kommentarer undervejs – både mundtligt eller skriftligt via en chatfunktion. Vi ser frem til en god dialog.

NB: Har du tidligere deltaget på et SPT webinar, hvor du oplevede tekniske problemer med fx manglende lyd eller havde problemer med at logge på, så kontakt os gerne, så vi kan finde en løsning. Har du ikke deltaget i møder via Skype for Business før, kan du også kontakte os for at sikre, at det virker som det skal.

Varighed og pris: Webinaret tager ca. 1 time (afhængig af jeres spørgelyst). 

Prisen er 300 kr. ex. moms og der er tilmeldingsfrist fredag den 1. september kl 12.

Tilmelding sker via SPTs hjemmeside og det er muligt at vælge imellem de to datoer. Bemærk der er begrænset deltagerantal (max 10 pr. gang) og tilmelding foregår efter ’først til mølle’ princippet.

Har du særlige ønsker til webinaret eller andre spørgsmål, så kontakt Cathrine på cbp@spt.dk

 

Dato: 
14. Sep 2017
Sted: 
Webinar
Registrering: 

Når du tilmelder dig vores arrangementer accepterer du samtidig vores persondatapolitik