Webinar om claims: Fokus på Europa-Kommissionens tekniske dokument om anprisninger på kosmetiske produkter

Europa-Kommissionen offentliggjorde for nylig et teknisk dokument om anprisninger på kosmetiske produkter. Dokumentet er en opdatering af Retningslinjerne til Kommissionens forordning (EU) nr. 655/2013 om fastsættelse af fælles kriterier for underbygning af anprisninger i forbindelse med kosmetiske produkter, der blev offentliggjort i 2013. Samtidig med at det blev omdøbt til et ’Teknisk dokument’ er det blevet suppleret med vejledning om ”fri for” påstande og anprisningen ”hypoallergen”. Vi vil på webinaret gennemgå indholdet af dokumentet på de to nye punkter og samle sammen på spørgsmål der stadig mangler afklaring. Vi vil også diskutere hvilken betydning det har, at retningslinjerne har ændret status til ’teknisk dokument’ gældende fra 1. juli 2019.

Målgruppe: Alle der arbejder med anprisninger af kosmetiske produkter. (Kun for Medlemmer)

Hvordan deltager jeg: Det kræver ingen særlige IT programmer eller andet særligt udstyr at deltage. Du får tilsendt et link, du skal bruge for at følge præsentationen på din skærm og høre lyden. Du vil også modtage selve præsentationen pr. mail inden webinaret, så du kan notere i den undervejs. Hvis du ikke har dit eget kontor vil det være en fordel, hvis du kan sidde i et separat lokale, eller hvis du bruger et headset for at følge lydsiden.  Det er muligt at stille spørgsmål eller give kommentarer undervejs – både mundtligt eller skriftligt via en chatfunktion. Vi ser frem til en god dialog.

NB: Har du tidligere deltaget på et SPT webinar, hvor du oplevede tekniske problemer med fx manglende lyd eller havde problemer med at logge på, så kontakt os gerne, så vi kan finde en løsning. Har du ikke deltaget i møder via Skype for Business før, kan du også kontakte os for at sikre, at det virker som det skal.

Varighed og pris: Webinaret afholdes d. 5. oktober 10:00-11:00. Webinaret tager ca. 1 time (afhængig af jeres spørgelyst).

Det koster ikke noget at deltage, men der er tilmeldingsfrist fredag den 29. september kl 12.

Tilmelding sker via SPTs hjemmeside. Bemærk der er begrænset deltagerantal (max 20) og tilmelding foregår efter ’først til mølle’ princippet. Hvis der er stor efterspørgsel vil tilføje endnu en dato, så alle har mulighed for at blive informeret om det nye tekniske dokument.

Har du særlige ønsker til webinaret eller andre spørgsmål, så kontakt Cathrine på cbp@spt.dk

Der er lukket for tilmeldinger - skriv til Cathrine på cbp@spt.dk, hvis der er interesse for en ny dato.

 

 

 

 

Dato: 
05. Oct 2017