Branchen fortsætter sin bæredygtige udvikling

Den europæiske brancheorganisation for virksomheder der producerer vaske- og rengøringsmidler, A.I.S.E. har for nyligt offentliggjort sin aktivitets- og bæredygtighedsrapport for 2019 og 2020.

Den nye rapport sætter blandt andet fokus på branchens bidrag i forbindelse med coronakrisen. Et væsentligt fokus på hygiejne og rengøring er blevet new normal som en konsekvens af coronakrisen, og branchens produkter og løsninger spiller en væsentlig rolle i den sammenhæng.  

Rapporten sætter også spot på branchens bæredygtige udvikling. Den store udbredelse af A.I.S.E.’s frivillige charter for bæredygtig rengøring, som over 100 virksomheder lever op til, betyder at branchen allerede er godt rustet til at opfylde ambitionerne i EU-Kommissionens Green Deal. Tal fra rapporten viser, at branchen har formået at reducere sit Co2-aftryk for hvert ton produceret produkt med 44 procent siden 2006, ligesom branchen i samme periode også har sænket brugen af emballage med 32 procent.

Læs hele rapporten her og bliv også klogere på branchens nøgletal, grøn omstilling og en lang række andre interessante pointer om branchen