Cleanright giver forbrugere tips om rengøring

A.I.S.E. har netop relanceret forbrugerprojektet, Cleanright, med et nyt opdateret design og hjemmeside. Siden giver forbrugere nyttig information om, hvordan vaske- og rengøringsmidler bruges rigtigt og på en bæredygtig måde.

”Cleanright er et rigtig godt initiativ, der hjælper forbrugerne med at træffe de rigtige valg, når de skal gøre rent. Vi ved fra forskning, hvor vigtigt det er at prioritere hygiejne og rengøring i hjemmet for at bryde smittekæder. Med en ny og opdateret udgave af Cleanright har forbrugerne nu nem adgang til den viden" siger adm. direktør i Kosmetik- og hygiejnebranchen, Helle Fabiansen.

Den nye hjemmeside fortæller, hvordan man skal gøre rent, hvilke typer af produkter man skal vælge og hvordan man bruger dem sikkert og på en måde, så de skåner miljøet mest muligt. En række af rådene på siden er udviklet i samarbejde med adjungeret professor og hygiejneekspert, Sally Bloomfield, der er tilknyttet IFH (The International Scientific Forum on Home Hygiene), som rådgiver.  

Se den nye hjemmeside her