Udgivet 06. Apr 2018

Se de nominerede til Danish Beauty Awards 2018

De nominerede til Danish Beauty Awards 12. prisuddeling er offentliggjort. Alle skønhedsprodukter, skønhedsbehandlinger og -steder er gennemgået og afprøvet af dommerpanelet, så kun fem er tilbage i hver af de 32 kategorier. Dog er der i Årets Forbrugerpris - Matasprisen 2018 samt Influencers’ Choice Award 15 produkter, der kan stemmes på. Og Goodieboxprisen har sin helt egen box med nominerede.

Danish Beauty Award handler om produkter til hår, krop, ansigt, til indre skønhed – og den ydre skønhed, hvor dygtige behandlere har givet deres bud på årets skønhedsbehandling på en både smuk og fagligt kompetent måde. Årets Butik er her i 2018 blevet skilt ud fra Årets Salon/Klinik/Spa, og der er nu fem nominerede i begge de to kategorier for ‘beautysteder’.

Danish Beauty Award finder sted den 20. april 2018 i Tivoli Congress Center. Der vil blive livestreamet fra rød løber, og prisoverrækkelserne vil kunne følges på sociale medier bl.a. Instagram og Facebook - @danishbeautyaward. Skal du overvære alle statuetterne blive uddelt live, så er det stadig muligt at købe en billet ved at klikke ind på Billetlugen.dk.