Udgivet 18. Dec 2017

SPT byder velkommen til to nye medarbejdere

SPT har ansat to nye medarbejdere pr. 1. februar 2018, der skal vejlede og hjælpe SPT’s medlemmer med at forstå og fortolke regler, love og krav, varetage branchens interesser overfor myndigheder og interessenter og ikke mindst udvikle og drive nye initiativer, der skal være med til at styrke branchen som helhed.

De to nye medarbejdere er:

Lise Skjødt Sørensen, uddannet Cand.Scient i Gastronomi og Sundhed fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som konsulent i DI Fødevarer, hvor hun bl.a. rådgiver medlemmer om fødevarelovgivning og mærkning. Lise har også erfaring fra Varefakta, centraladministrationen og som stagiaire på Danmarks Faste EU-repræsentation i Bruxelles.

Anna Sass Andersen, kandidat i miljørisiko fra Roskilde Universitet med speciale i kemikalier og EU-lovgivning. Hun kommer fra en stilling som miljøkonsulent i Region Sjælland, hvor hun har været i tæt kontakt med erhvervslivet om konkret miljølovgivning. Hun har tidligere arbejdet med kemi- og miljølovgivning i Miljøstyrelsen.

Adm. direktør i brancheforeningen SPT, Helle Fabiansen, glæder sig til, at de to nye medarbejdere bliver en del af sekretariatet:

”Jeg er rigtig glad for, at Lise og Anna har sagt ja til at blive en del af SPT. Med de to nye medarbejdere sætter jeg det helt rigtige og kompetente hold i sekretariatet, og jeg ser frem til at tage fat på nye udfordringer og opgaver efter nytår sammen med dem og det øvrige sekretariat. Jeg håber, at medlemmerne vil tage godt imod Lise og Anna og give dem en god start i branchen”, siger Helle Fabiansen.