Udgivet 24. Oct 2017

SPT lancerer eksklusiv lovliste for medlemmer

Nu kan du som medlem af brancheforeningen SPT eksklusivt få adgang til vores lovliste, så du altid er opdateret på den seneste lovgivning, der har betydning for dig som producent, leverandør eller distributør af kosmetik og personlige plejeprodukter eller vaske- og rengøringsmidler. Lovlisten er et unikt redskab, der gør det nemt altid at være ajour med den lovgivning, som du skal overholde.

Med SPT’s lovliste har I altid adgang til et let og overskueligt overblik over lovgivningen, og vi reviderer løbende listen med de seneste opdateringer, som har betydning for dig og din virksomhed. Listen er opdateret med lovgivning fra Retsinformation, ECHA, Miljøstyrelsen, Miljø- og Fødevareministeriet og EU-Kommissionen og den udgives i et overskueligt format, der gør den nem at søge i. Listen er inddelt i områder, så du let kan skabe dig et overblik over lovgivning indenfor for eksempel arbejdsmiljø, transport eller kosmetik. Listen inkluderer også en ingrediensliste med den nyeste information om relevante ingredienser, som bruges i kosmetik og personlige plejeprodukter. Er din virksomhed miljøcertificeret er det desuden et krav i ISO 14001, at I er ajour med og kender relevant lovgivning.

Frigør ressourcer og koncentrer jer om jeres kernekompetencer

Med vores lovliste slipper I for at betale for dyre konsulenter, som skal have mange penge for at skræddersy en lovliste, der passer jeres behov. Hos SPT er lovlisten en del af jeres medlemskab, og med den og vores nyhedsbreve er du sikker på altid at været orienteret, når der sker lovændringer eller opdateringer, som har betydning for din virksomhed.

Er du medlem af SPT og gerne vil have adgang til lovlisten, så kontakt sekretariatet.