Forhandleraftaler og e-handel i kosmetikbranchen

Bliv skarp på forhandleraftaler, onlinesalg og kontraktincitamenter, når Kosmetik- og hygiejnebranchen i samarbejde med Horten Advokater sætter fokus på forhandleraftaler og e-handel.

Forhandleraftalen er en vigtig hjørnesten i samarbejdet mellem producent og forhandler af kosmetikprodukter. Den sætter rammen for rettigheder og pligter for begge parter. E-handel fylder stadig en større andel af salget og giver mulighed for effektivt salg af kosmetik. Samtidig kan det også være en udfordring, fordi det har udvidet rammerne og mulighederne for forhandlernes salg.

Vi ser på de juridiske rammer i både fysisk og onlinedistribution. Vi gennemgår distributionsformer samt fordele og ulemper ved de forskellige distributionsformer – særligt selektiv distribution. Derudover ser vi på nye tendenser og cases på området, blandt andet om e-handelsrestriktioner og diskriminering af kunder i forhold til leveringssted.

Klik her for at se hele invitationen og dagens program

 

Målgruppe

Beslutningstagere og medarbejdere, der har berøring med forhandleraftaler, varetager dialogen med forhandlerne eller deltager i udarbejdelsen af virksomhedens salgsstrategi.

 

Tid og sted

Torsdag d. 5 november kl. 10.30 til 13.30

Børsen, Komitésalen, Slotsholmsgade, København K

 

Pris

500 kr. ekskl. moms for medlemmer af Kosmetik- og hygiejnebranchen

1.000 kr. ekskl. moms for ikke-medlemmer

Ved udeblivelse fra arrangementet eller afbud efter tilmeldingsfristen opkræver vi fuld pris for din deltagelse.  

 

Tilmelding

Tilmeldingsfrist d. 29. oktober 2020. Herefter er tilmeldingen bindende 

Tilmeld dig her