Nyheder

Danskerne skal have troværdig og balanceret information om kemi

I Kosmetik- og hygiejnebranchen sætter vi nu fokus information til danskerne om kemi i forbrugerprodukter. Det er der et åbenlyst behov for. Jeg oplever, at produkter, fremstillet og markedsført helt efter reglerne omtales som ”farlige” eller ”fyldt med skadelig kemi”. Det er ikke rimeligt. Og det er heller ikke rigtigt.

Hygiejneugen viser vejen til sundhed

I dag skyder Rådet for Bedre Hygiejne sin årlige hygiejneuge i gang under overskriften ”Hygiejne – vejen til sundhed”. Institutioner, kommuner, virksomheder og andre aktører sætter hele ugen fokus på hygiejne med en lang række aktiviteter landet over.

Myter og sandheder om kosmetik og personlige plejeprodukter

Du er sikkert stødt på overskrifter i pressen eller på sociale medier, der prøver at fortælle dig, at din læbestift, solcreme eller hårshampoo er proppet med farlig kemi, som skader dig. I denne artikel afliver vi nogle af de værste myter om kosmetik og personlige plejeprodukter.

Styrk en balanceret forbrugerinformation

Danske forbrugere af kosmetik skal kunne blive bekræftet i, at kosmetik- og hygiejnebranchen leverer sikre produkter, men oplysningen skal komme fra myndigheder, der kommunikerer uden snævre egeninteresser, skriver Helle Fabiansen i dette debatindlæg.