Nyheder

En ny europæisk kemikaliestrategi skal hvile på et videnskabeligt grundlag

Det er vigtigt for vores branche, at den fremtidige regulering af kemikalier hviler på et stærkt videnskabeligt grundlag. Både kosmetikforordningen og REACH er blandt de mest ambitiøse kemikalielovgivninger i verden, og vi er positive overfor, at EU-Kommissionen anerkender styrkerne i den måde, som vi regulerer kemikalier på i dag .

Knud E. Dan A/S hyldet med erhvervspris

Knud E. Dan A/S har netop modtaget erhvervsprisen ”Succesvirksomhed 2020”, der tildeles af Spar Nord og BDO. Læs interviewet med direktør Henrik Dan, der deler ud af gode råd om virksomhedens vækst.

Kronik: Lad os tage ved lære af coronakrisen

Hygiejne er blevet new normal, og mit gæt er, at de fleste arbejdspladser, butikker og restauranter for altid vil prioritere hygiejnen, som vi har set under coronakrisen. Den globale bevidsthed om, at håndsprit ikke kun er for sundhedspersonale betyder, at vores branche langt ude i fremtiden – måske for evigt – vil hjælpe med at gøre en forskel for sundheden.

Danskerne skal have troværdig og balanceret information om kemi

I Kosmetik- og hygiejnebranchen sætter vi nu fokus information til danskerne om kemi i forbrugerprodukter. Det er der et åbenlyst behov for. Jeg oplever, at produkter, fremstillet og markedsført helt efter reglerne omtales som ”farlige” eller ”fyldt med skadelig kemi”. Det er ikke rimeligt. Og det er heller ikke rigtigt.

Hygiejneugen viser vejen til sundhed

I dag skyder Rådet for Bedre Hygiejne sin årlige hygiejneuge i gang under overskriften ”Hygiejne – vejen til sundhed”. Institutioner, kommuner, virksomheder og andre aktører sætter hele ugen fokus på hygiejne med en lang række aktiviteter landet over.

Myter og sandheder om kosmetik og personlige plejeprodukter

Du er sikkert stødt på overskrifter i pressen eller på sociale medier, der prøver at fortælle dig, at din læbestift, solcreme eller hårshampoo er proppet med farlig kemi, som skader dig. I denne artikel afliver vi nogle af de værste myter om kosmetik og personlige plejeprodukter.