Om os

Kosmetik- og hygiejnebranchen er Danmarks førende brancheforening for danske og internationale virksomheder, der producerer eller leverer kosmetik og personlig pleje og vaske- og rengøringsmidler til det danske og internationale marked. 

Sikre og bæredygtige produkter er branchens førsteprioritet

Branchen er kendetegnet ved at udvikle og producere produkter, der opfylder konkrete behov for både forbrugere og samfundet. Medlemmerne er med til hver dag at forbedre danskernes sundhed, velvære og hygiejne og bidrager både med arbejdspladser og velfærd. Branchens førsteprioritet er at udvikle og markedsføre sikre og bæredygtige produkter, som forbrugerne trygt kan anvende. 

Hvis du vil vide mere om de mærkesager, som vi kæmper for, kan du læse mere her

Her bor vi

Vi har til huse i Børsbygningen hos Dansk Erhverv, som vi arbejder tæt sammen med. Vi arbejder desuden tæt sammen med de to europæiske brancheforeninger A.I.S.E og Cosmetics Europe, der repræsenterer henholdsvis kosmetikbranchen og producenter og leverandører af vaske- og rengøringsmidler på europæisk plan.

Har du lyst til at vide mere om hvilke fordele, du får som medlem af Kosmetik- og hygiejnebranchen, så kan du læse mere her. Ellers kan du udfylde vores kontaktformular her og blive ringet op af vores direktør Helle Fabiansen, som du også selv er velkommen til at ringe til på tlf. 7225 5779 eller 2689 3027.

https://kosmetikoghygiejne.dk/om-os/vores-medlemmer/
https://kosmetikoghygiejne.dk/om-os/om-foreningen/
https://kosmetikoghygiejne.dk/om-os/medlemsfordele/
https://kosmetikoghygiejne.dk/om-os/branchen-i-tal/
https://kosmetikoghygiejne.dk/det-mener-vi/
https://kosmetikoghygiejne.dk/om-os/nyhedsbrev/
https://kosmetikoghygiejne.dk/om-os/persondatapolitik/