Ledig stilling


Konsulent med flair for kemi, miljø og politisk interessevaretagelse

Brænder du for at arbejde med kemi, miljø, sundhed, lovgivning, markedsføring og cirkulær økonomi? Vil du være med til at skabe værdi for en branche, der fremstiller og markedsfører kosmetik, personlig pleje samt produkter til vask, rengøring og hygiejne?

Vi tilbyder en stilling som konsulent i et agilt og dynamisk sekretariat med en stor kontaktflade til medlemsvirksomheder, myndigheder, handlen og andre interessenter. Du får en hverdag fyldt med miljø- og sundhedsrelevante dagsordener og et alsidigt job, som du i høj grad selv er med til at forme.

Læs mere om stillingen her

 

Ansøgningsfrist 23. august 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 36 og 37.

Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter sendes til administrerende direktør Helle Fabiansen hf@kosmetikoghygiejne.dk. Skriv ”Ansøgning” i emnefeltet.

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte administrerende direktør Helle Fabiansen, tlf. 26 89 30 27.

 

Kosmetik- og hygiejnebranchen: Vores medlemmer fremstiller og leverer produkter inden for kosmetik, hårpleje samt vask- og rengøring og vores kerneopgave er at tilbyde vores medlemmer direkte adgang til ekspertviden, politisk indflydelse samt faglige netværk. Vores vision er at gøre kosmetik- og hygiejnebranchen kendt som leverandør af sundhed, velvære, hygiejne samt løsninger, der gør hverdagen lettere for forbrugere og samfund hver dag.