Nyheder

Helles blog: Konserveringsmidler kvalitetssikrer din kosmetik

Konserveringsmidler er væsentlige ingredienser i kosmetiske produkter, der sikrer holdbarheden og produktet mod at blive kontamineret, når forbrugere anvender det. For at udbrede budskabet om vigtigheden af konserveringsmidler i kosmetiske produkter har Cosmetics Europe udarbejdet en quiz, hvor du kan teste sin viden om konserveringsmidler.

Kom til informationsdag om kosmetikforordningen

Miljø- og Fødevareministeriet inviterer sammen med brancheforeningerne VKH og Kosmetik- og hygiejnebranchen til informationsdag om kosmetikforordningen med særlig fokus på mærkning og anprisning af kosmetiske produkter.

Ny kampagne sætter fokus på parfumeallergi

Miljøstyrelsen lancerer en ny kampagne om parfumeallergi rettet mod teenagedrenge. I Kosmetik- og hygiejnebranchen opfordrer vi til at bruge parfume og parfumeholdige produkter med omtanke med tre gode parfumeråd.

WHO går i rette med kritik af håndsprit: Hospitalsbakterier udvikler ikke resistens over for håndsprit

Flere danske og internationale medier har i løbet af den seneste tid omtalt en artikel fra et hold australske forskere, der konkluderer, at bestemte typer af hospitalsbakterier kan udvikle resistens overfor håndsprit. Men studiets konklusioner er af mange medier blevet fejlfortolket, fastslår professor Didier Pittet, der er direktør for WHO’s infektionskontrolprogram