Sådan får du cirkulær økonomi ind i din virksomhed


10 ugers forløb, der skaber resultater

 

Skab solid forretningsmæssig værdi med cirkulær økonomi. Vi tilbyder nu et unikt forløb til dig og din virksomhed - en genvej til at få succes med cirkulær økonomi i din virksomhed.

Invester i et 10 ugers skræddersyet, rådgivende kompetenceforløb med Skandinaviens førende rådgiver i cirkulær forretning og løft jeres bæredygtighedsarbejde til et nyt niveau – et niveau, der direkte styrker jeres forretning.

Slut med blot at tale om bæredygtighed. Forløbet er for dig, der ønsker at handle – nu! Om årsagen er det stigende fokus på plast, klima eller bæredygtighed generelt, er ikke afgørende. Vigtigst er, at I har besluttet jer for at komme i gang, men mangler værktøjerne. Forløbet hjælper jer i gang med at konvertere de stigende forventninger til virksomhedernes bæredygtighedsindsats fra et problem til en mulighed for forretningsudvikling. I får hjælp til at finde netop den vej, der skaber væsentlig værdi for jeres forretning.

Læs invitationen og få mere at vide om forløbet.

Tilmelding

Der er 20 pladser hvoraf knapt halvdelen er forhåndsreserveret fra deltagere på årsmødet 28. marts. Tilmeld dig i dag og seneste den 15. maj.

Tilmelding sker ved at skrive en mail til Helle Fabiansen på hf@kosmetikoghygiejne.dk