Branchens omdømme


Der florerer mange myter om kemi i forbrugerprodukter i medierne og på sociale medier. Sandheden er, at vores medlemmer investerer mange ressourcer og penge i at udvikle produkter, som bidrager med velvære, hygiejne og gør hverdagen lettere for den enkelte og samfundet hver dag. Vores medlemmer er en underlagt en fælles harmoniseret eu-lovgivning, der garanterer, at produkter der markedsføres på det danske marked er sikre at anvende.   

Derudover bidrager branchen med. Alene i Danmark omsætter branchen for over 40 milliarder kroner om året og beskæftiger mere end 9.000 mennesker. 

 

 

Derfor arbejder vi for:

I kosmetik- og hygiejnebranchen arbejder vi derfor for at udbrede viden om vores medlemmers produkter og deres socio-økonomiske bidrag i medier og overfor beslutningstagere og politikere.  

Derudover har vi oprettet en vidensbank, hvor både forbrugere, beslutningstagere og andre interesserede kan finde svar på en lang række spørgsmålet og få forklaret, hvad der er op og ned i debatten om indholdsstofer i kosmetik, hårpleje og vaske- og rengøringsmidler. 

Kosmetik- og hygiejnebranchens vidensbank